Aangepaste openingstijd

Tropenrooster

Tropenrooster

22 jul. 2019 11:16

Vanwege de voorspelde hitte hanteren wij op donderdag 25 juli een tropenrooster!

De temperatuur gaat deze week behoorlijk oplopen en als we de weersverwachtingen mogen geloven, zal het donderdag wel zo'n 40! graden worden in Spijkenisse. We zullen die dag dan ook andere openingstijden hanteren. Om 6:00 zullen wij starten tot 12:30 uur. Daarna verlaten wij ons pand om verkoeling te zoeken.

Workshop Zabbix

8 mrt. 2019 15:36

Gisteren heeft ons team middels een interne workshop veel bijgeleerd tijdens een hands-on workshop over Zabbix. Tijdens deze workshop van twee uur heeft Mark de collega's bijgepraat over de mogelijkheden en de manier van implementeren bij Xseeding.

Het is uitermate belangrijk om de systemen waarmee onze opdrachtgevers hun core business ondersteunen of die zelfs `breaking` zijn voor onze klanten zo goed mogelijk up-and-running te houden. Wanneer er iets mis gaat wil je dat dus zo snel mogelijk weten. Al enkele jaren werkt Xseeding intern met Zabbix, een open source monitoring tool. Mark heeft zich nu verdiept in een professionele toepassing van deze software, zodat we ook de kritieke processen binnen de live applicaties van onze klanten kunnen monitoren!

Zo wordt onze service nóg beter!

Xseeding naar PHP UK 2019

28 feb. 2019 14:45

Xseeding bezocht vorige week PHP UK 2019, dé PHP conferentie van Groot Brittannië. Tijdens bijna 4 leuke en leerzame dagen hebben we elkaar als team, de stad Londen, en de nieuwste technieken en toepassingen langs zien komen.

Over ons bezoek aan Londen schreef Gertjan een uitgebreide bijdrage! Klik op 'Lees meer', en ... lees meer!

Xseeding wordt partner van Oxxa.com

2 jan. 2019 10:33

Vanaf januari 2019 is Xseeding in samenwerking met Oxxa.com begonnen met het aanbieden van standaard hostingpakketten. Vanuit het oogpunt dat ieder moet doen waar hij goed in is, heeft Xseeding hier de afgelopen 15 jaar steeds de boot afgehouden, maar nu is het alsnog zover!

In het (recente) verleden hebben we veel te maken gehad met verhuizingen van grote en kleinere applicaties van de ene server naar de andere, of van de ene hosting provider naar de andere. Tijdens die processen bleek dat Xseeding prima als eerste aanspreekpunt kan dienen, en dat zowel de klant als het hostingbedrijf het prettig vindt om op de eigen golflengte te kunnen communiceren.

Door de samenwerking aan te gaan met onze buren (Oxxa.com heeft haar kantoor direct naast Xseeding) kunnen we nét dat extra beetje meer service bieden terwijl wij én onze klanten kunnen blijven vertrouwen op professionele serverbeheerders, die bovendien via een storingsnummer altijd bereikbaar zijn.

Nieuwe PHP Developer

3 dec. 2018 10:24

Sinds 1 december is ons team weer uitgebreid! Joshua is op maandag 3 december gestart als PHP developer en maakt ons team compleet. Met een opleiding Media development en meer dan 4 jaar ervaring als webdeveloper voegt Joshua extra capaciteit toe aan ons groeiende team, zodat we weer meer kunnen betekenen voor onze opdrachtgevers. 

 

 

De maand december staat voor Joshua in het teken van inwerken, het team leren kennen, de projecten ontdekken, wennen aan de Xseeding- standaarden en thuis raken op ons kantoor. Vanaf januari zal hij steeds meer gaan meewerken aan de meest uiteenlopende oplossingen die we ontwikkelen.
Door zijn uitgebreide ervaring met Laravel neemt hij ook weer extra kennis mee waarmee we onze producten kwalitatief kunnen verbeteren. Een hartelijk welkom aan Joshua vanaf deze plek!

Xseeding & Den Ouden

17 okt. 2018 12:34

Na een kort maar grondig voorbereidingstraject is Schoenmakerij Den Ouden de samenwerking aangegaan met Xseeding voor de ontwikkeling van een nieuwe applicatie. Deze applicatie zal de afhandeling van schoenreparaties sterk vereenvoudigen.

Schoenmakerij Den Ouden is specialist in het origineel repareren van alle merken wandel- en bergschoenen. Om het verloop van het reparatieproces te structureren heeft zij Xseeding gevraagd om een applicatie te bouwen die deze taak vereenvoudigt.

Meer informatie over Den Ouden? www.de-schoenmaker.nl

 

Marcel Krijger gaat samenwerken met Xseeding

10 okt. 2018 09:15

Na een boeiende voorbereiding is Marcel Krijger fotografie de samenwerking aangegaan met Xseeding voor de ontwikkeling van de software voor zijn nieuwe concept. De samenwerking komt voort uit de jarenlange ervaring die Xseeding al heeft met de ondersteuning van een grote schoolfotograaf, en bouwt voort op die expertise.

De samenwerking omvat zowel een online als een offline gedeelte. In de combinatie van technieken ligt dé oplossing die ervoor zorgt dat het bedrijfsproces van Marcel Krijger als fotograaf optimaal wordt ondersteund. Marcel moet zich richten op het maken van de allermooiste foto's, en alles wat daar omheen georganiseerd en gearchiveerd moet worden, moet zoveel mogelijk geautomatiseerd worden.

Meer informatie over Marcel Krijger: marcelkrijger.nl

@ Dutch PHP Conference 2018

8 jun. 2018 15:44

Vrijdag 8 en zaterdag 9 juni was het team van Xseeding aanwezig op Dutch PHP Conference. Tijdens (volgens eigen zeggen) "Europe's most exciting web conference" waren er veel leerzame, interessante lezingen. Kennis van experts om onze service te verbeteren!

Tijdens DPC kwamen onderwerpen aan bod zoals progressive web apps, browser APIs en Docker, maar er was ook uitgebreid aandacht voor iets minder technische onderwerpen zoals Agility in software development en Building teams.

Xseeding vindt het heel belangrijk dat developers zich blijven ontwikkelen. Ons team bezoekt daarom minstens één keer per jaar een soortgelijk evenement. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden voor zelfontwikkeling voor iedere developer.

Vragen over één van de onderwerpen die genoemd zijn, of over een onderwerp dat NIET genoemd is, maar waar je wel meer over wilt weten? Neem contact op!

Welkom Armel

23 apr. 2018 12:33

Wij verwelkomen Armel in ons team.

Vorige week heeft hij al zijn werkplek in kunnen richten en vanaf vandaag zal hij dan ook echt aan de slag gaan als Jr. PHP Developer.

Wij wensen hem veel succes met deze nieuwe baan!

 

                 https://www.xseeding.nl/img/upload/armel2.jpg

LampenTotaal kiest ook voor Xshop!

16 feb. 2018 15:14

Op vrijdag 16 februari hebben LampenTotaal en Xseeding een overeenkomst gesloten om LampenTotaal over te zetten op het Xshop platform. Met Xshop neemt LampenTotaal een nieuw platform af waarop projectspecifiek maatwerk goed mogelijk is.

Namens Xseeding bedankte Roel van Ameijde deze klant voor het vertrouwen. Leander van Walsem sprak namens LampenTotaal de verwachting uit dat het gebruik van Xshop nieuwe mogelijkheden zal openen om de automatisering van de webshops verder te verbeteren.

In Xshop is een groot aantal functies standaard opgenomen, maar is de opdrachtgever altijd vrij om deze qua werking te laten aanpassen zodat de applicatie altijd aansluit bij de bedrijfsprocessen.

Hoogstraten biedt achteraf betalen via Billink

18 jan. 2018 10:49

Voor veel webshops zorgt het aanbieden van de mogelijkheid om achteraf te betalen voor meer conversie én een hogere klanttevredenheid. Ook voor Hoogstraten Fotografie was het aanbieden van achteraf betalen een welkome toevoeging op het bestaande aanbod.

Door de implementatie van Billink zit de opdrachtgever niet vast aan een langdurig contract en wordt er slechts een kleine bijdrage aan de klant doorberekend om de bestelling pas te betalen na ontvangst van de foto's. Hoogstraten Fotografie B.V. heeft ervoor gekozen om deze betaalwijze tenminste één jaar te gebruiken. Xseeding heeft ervoor gezorgd dat goed in kaart gebracht wordt hoeveel conversiewinst deze betaalwijze oplevert.

De koppeling met Billink kan geheel worden geïntegreerd in de webshop, en is daarom een ideale toevoeging!

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor úw situatie? Neem gerust contact op!

 

2018!

Het team van Xseeding wenst u een goed 2018!

Wij bedanken onze klanten voor het vertrouwen en de aangename samenwerking in het afgelopen jaar.

Jaarafsluiting

14 dec. 2017 19:00

Etentje met het team

De plannen en doelen voor 2018 zijn met elkaar besproken. Als afsluiting zijn we met het gehele Xseeding team uit eten geweest in Hotel new York.

Kerstsfeer

8 dec. 2017 11:47

De Sint is weer uit het land

Dus werd het tijd om de kerstboom op te tuigen zodat we de laatste maand van het jaar in een gezellige kerstsfeer door kunnen brengen. En natuurlijk wordt er ook weer hard gewerkt ;-)

Team uitbreiding

2 okt. 2017 13:28

Wederom uitbreiding van het team

Sinds vandaag hebben we weer een nieuwe medewerker in ons midden. Xander de Groot gaat aan de slag als developer bij Xseeding en zal na een korte inwerkperiode ook gaan programmeren voor onze klanten. We zijn daardoor inmiddels met 8 man/vrouw voor uw projecten aan het werk!

Klantendag

15 sep. 2017 12:00

Vrijdag 15 september was de klantendag van Xseeding.

Op spectaculaire wijze zijn we afgereisd naar Rotterdam. Twee RIB boten, vanuit de haven van Spijkenisse, op volle snelheid over de Maas. Met een aantal tussenstops op historische locaties, kwamen we uiteindelijk aan bij de SS Rotterdam.

Na een korte stop in de Captains Lounge, was het tijd voor de presentatie. Klanten werden hierbij op de hoogte gebracht van de huidige werkwijze en ook de lancering van Groundcontrol werd aangekondigd. Vanaf volgende week zullen gebruikers kunnen inloggen!

Tijdens het afsluitende diner, hebben klanten en medewerkers van Xseeding elkaar nog beter leren kennen. Ideeën zijn uitgewisseld en nieuwe connecties zijn gemaakt. Al met al dus een zeer geslaagde klantendag!

 

Even voorstellen: Eric

4 sep. 2017 11:35

Vanaf 4 september is ons team uitgebreid met een nieuwe PHP trainee: Eric Rijkels. Eric is bezig met het afronden van zijn HBO Commerciele Economie, maar heeft veel interesse in de wereld van softwaredevelopment. Deze interesse is aangewakkerd tijdens zijn laatste bijbaan.

Het traineeship bij Xseeding bestaat uit een intensief begeleid traject waarin de trainee wordt opgeleid om te werken volgens de standaarden die binnen het bedrijf worden gehanteerd. Daarnaast volgt Eric een cursus om de basis van het programmeren in PHP zo snel en zo goed mogelijk onder de knie te krijgen.

Met zijn achtergrond in de commerciele economie zal Eric ook bij de branding van het bedrijf en van onze producten betrokken zijn.

Bijna klaar voor lancering!

2 aug. 2017 17:00

Rocketsearch is één van de aanverwante producten die Xseeding levert. Door gebruik te maken van Rocketsearch is het voor een grotere webshop mogelijk om een uitgebreide zoekfunctie aan te bieden die desondanks zeer snel werkt.

Sinds Rocketsearch op de markt is wordt er continu gewerkt aan het realiseren van een goede beheeromgeving voor de klant. Momenteel profiteert alleen de gebruiker op de webshop van het gemak en de snelheid van de zoekoplossing, maar Xseeding wil nu ook de beheerders van de webshops extra mogelijkheden geven. Daarvoor is het project groundcontrol gestart. In Groundcontrol kan de beheerder:

  • Statistieken bijhouden over het gebruik van de zoekfunctie
  • Inzicht krijgen in zoektermen zonder resultaat
  • Synoniemen opgeven voor zoektermen
  • De weging van de verschillende zoekfactoren aanpassen
  • Bepalen welke gegevens in het zoekresultaat worden getoond
  • etc.

Interesse in Rocketsearch? neem contact met ons op!

Nieuwe vacatures online

10 jul. 2017 11:15

Vandaag heeft Xseeding 3 stageplaatsen gepubliceerd. HBO-stagiairs worden van harte uitgenodigd om te reageren op deze uitdagende en zeer leerzame projecten. 

Xseeding groeit en blijft zich tegelijk ontwikkelen op technisch gebied. De stage-opdrachten die op de website staan zijn stuk-voor-stuk moderne en geavanceerde oplossingen die in productie draaien of zullen gaan draaien. Onze klanten hebben behoefte aan nieuwe input, en een frisse blik van een enthousiaste student gaat daar zeker bij helpen.

Ben of ken jij een HBO'er die mee wil denken en werken aan deze gave applicatie(s)? Lees dan snel verder en stuur een mail!

Xseeding bezoekt DPC 2017

3 jul. 2017 11:00

Op donderdag 29 juni t/m zaterdag 1 juli bezocht Xseeding Dutch PHP Conference 2017 in Amsterdam. Op dit jaarlijkse event komen PHP experts uit binnen- en buitenland bij elkaar om nieuwe dingen te leren, kennis te delen, vakgenoten te ontmoeten en het netwerk uit te breiden.

Dit jaar hebben we zowel deelgenomen aan de workshop-dag op donderdag, als aan de conferentie op vrijdag en zaterdag. Tijdens deze geslaagde dagen hebben we veel kennis opgedaan waarmee we weer beter zijn geworden in ons vak, én onze opdrachtgevers kunnen adviseren.

Nieuwe website online

Het heeft even geduurd maar we zijn ein-de-lijk live met onze nieuwe website! We kunnen weer up-to-date informatie geven over wat ons bezighoudt, wie we zijn en waar ons kantoor staat. Wel zo handig.

De nieuwe website is ontwikkeld in EnterPulse. Een product dat we hebben ontwikkeld in samenwerking met onze partner Lumax Web uit Walsrode (DE). Deze software is bedoeld om één of meerdere websites vanuit 1 CMS of vanuit een externe bron te beheren. Het unieke aan de software is dat het beschikt over een API, waarmee koppelingen gemaakt kunnen worden met externe CMS-systemen en/of aan verschillende front-ends (uitingen).

Vooralsnog houden we het bij onze website, maar wie weet waar je ons binnenkort nog meer tegenkomt!

De maandtargets zijn gehaald!

15 mei 2017 16:40

En wat doen we als we onze maandtargets gehaald hebben? Juist ja :-)

 

Karin versterkt het team

24 feb. 2017 15:25

Xseeding werkt voor steeds meer opdrachtgevers en aan steeds grotere projecten. Daardoor werd het lastig om een goed overzicht te bewaren over de status van projecten en van de zaken die per project spelen. Om hierop in te spelen begint per 1 maart onze nieuwe projectmedewerker, Karin de Jong.

Karin zal de projectadministratie gaan stroomlijnen en ervoor zorgen dat de communicatie steeds gesmeerd verloopt. Zo kunnen de developers zich weer meer richten op waar ze goed in zijn: zorgen dat uw applicatie steeds meer verbetert!

Webshop Hoogstraten Fotografie opgeleverd!

9 jan. 2017 12:00

Al ruim 7 jaar werkt Hoogstraten Fotografie uit Schiedam samen met Xseeding voor de automatisering van de administratieve processen. Zeven jaar geleden vernieuwden we de complete infrastructuur van de schoolfotograaf. Inmiddels was het tijd voor een grondige upgrade van de techniek én de look-and-feel van de webshop.

Sinds maart 2017 heeft Xseeding gewerkt aan het compleet vernieuwen van de webshop. Hiervoor is zeer veel code opnieuw geschreven, terwijl andere code gehandhaafd kon blijven om bestaande functionaliteit zoveel mogelijk in tact te laten. Tijdens dit project is het CakePHP framework geupgrade van CakePHP 1.3 naar CakePHP 3.2. Dit zorgt ervoor dat we alle moderne toepassingen van het framework kunnen gebruiken.

Lees meer over Hoogstraten Fotografie in ons portfolio.

Nieuwe medewerkers!

1 dec. 2016 19:10

Sinds oktober zijn 3 nieuwe medewerkers begonnen bij Xseeding. We zijn erg blij met de uitbreiding van ons team met deze junior developers.

Sinds 1 oktober is Adinda ons team komen versterken als junior allround PHP developer. Op 1 november werd het bureau naast haar bezet door Mark, die dezelfde opleiding heeft gedaan en in dezelfde functie aan de slag is gegaan.

Vanaf 5 december is Gertjan in dienst gekomen om als medior PHP developer aan de slag te gaan.

Hartelijk welkom! We verwachten een mooie samenwerking!