Realiseren van unieke oplossingen

Xseeding richt zich op het technisch realiseren van websites en webapplicaties in alle soorten en maten. Hierbij richten we ons niet alleen op nieuwe projecten, of applicaties die nieuw moeten worden opgebouwd, maar juist ook op het aanpassen van bestaande applicaties.
Wellicht heeft u eerder al een (web)applicatie laten ontwikkelen en wilt u weten of de gebruikte technieken en standaarden voldoen aan moderne maatstaven. Of wilt u weten hoe schaalbaar uw webshop of webapplicatie is? Xseeding verzorgt voor u een second opinion!

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn beperkt Xseeding zich niet tot één programmeertaal, maar is er brede kennis en ervaring in huis.

 

Nadenken over úw situatie

Het is voor de PHP programmeurs van Xseeding elke keer weer een uitdaging om de perfecte applicatie te ontwerpen en ontwikkelen voor uw specifieke situatie. Als een soort "maatpak" wordt de applicatie ontworpen en op maat gesneden. U kunt er dan ook zeker van zijn dat alle door u gewenste functies werken zoals ú dat wilt!

 

Xseeding bestaat uit een team van PHP programmeurs met kennis van MySQL. Een aantal van deze programmeurs zijn ZCE (Zend Certified Engineers), wat betekent dat zij bij de beste programmeurs ter wereld horen. Onze Zend Certified Engineers komen allemaal uit de omgeving Spijkenisse en Rotterdam.