Wanneer u zoekt naar een technische partner die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan bent u bij ons aan het goede adres.
Xseeding bouwt webapplicaties volgens de laatste webstandaarden. Dit heeft grote voordelen, zo zal uw site bijvoorbeeld beter naar voren komen in een zoekrobot als Google. Ook is uw site beter toegankelijk voor visueel gehandicapten of dyslectici.


Uw applicatie in de cloud?

Heeft u veel administratief werk? Of terugkerende werkzaamheden die geautomatiseerd zouden kunnen worden? Zijn er processen binnen uw organisatie die eenvoudiger moeten kunnen?

Xseeding is een specialist in het realiseren van maatwerk software op "in the cloud". Dat wil zeggen dat u uw applicatie altijd kunt gebruiken wanneer u toegang heeft tot het internet. Ook op zakenreis of vakantie kunt u inloggen en de software gebruiken. Hierbij staat de beveiliging van uw gegevens hoog in het vaandel!

 

Technische partners

Veel reclamebureaus die zich richten op conceptontwikkeling of grafische vormgeving krijgen regelmatig te maken met de vormgeving en realisatie van een website. Wilt u wél een aanspreekpunt zijn voor deze vragen, maar u heeft niet de technische kennis in huis om alle vragen duidelijk te beantwoorden?

Xseeding is voor grafische bedrijven de ideale technische partner. Wij verzorgen geen vormgeving binnenshuis. Dit betekent dat het grafische werk wordt uitbesteed. Daarom zijn wij ook geen concurrent voor grafische vormgevers, en kan het technische werk op project- of detacheringsbasis worden uitbesteed.

Heeft u interesse neem dan contact met ons op