Missie

Om u duidelijk te maken waar Xseeding voor staat, is er een heldere missie gedefinieerd:

Xseeding wil zich bewijzen als betrouwbare automatiseringspartner voor middelgrote ondernemingen. In advies, oplossingen en nieuwe ideeen tonen wij onze absolute meerwaarde voor iedere onderneming.

 

Werkwijze

Xseeding is gespecialiseerd in het bedenken, ontwikkelen, realiseren en implementeren van internetoplossingen. Dit begint bij eenvoudige presentatiewebsites tot zeer geavanceerde automatiseringsoplossingen.

Bij álle projecten die wij aannemen wordt vooraf een duidelijke overeenkomst gesloten met u als opdrachtgever. Daaruit volgt een plan van aanpak, waarin de begroting en de roadmap worden gedefinieerd. Op basis daarvan gaan we als team aan de slag, waarbij de opdrachtgever op zeer regelmatige basis aansluit bij de developers om te zorgen dat we altijd hetzelfde doel voor ogen houden.

 

Historie

Xseeding bestaat al sinds februari 2004 en is opgericht door twee bevriende studenten Grafimediatechnologie. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met 6 fulltime programmeurs.

Lees meer


Team

Ons team bestaat uit momenteel 6 fulltime programmeurs en een medewerker planning & administratie. Samen zorgen ze voor de juiste uitvoering van de wensen van de klant. Op onze teampagina stellen zij zich aan je voor.

Lees meer


Vacatures

Xseeding wil groeien! Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe PHP-developers. Ook voor stage- en afstudeeropdrachten kun je bij ons terecht. Kijk voor een overzicht op onze vacature pagina.

Lees meer