Logistiek

BNS Data Logistics

BNS Data Logistics

Xseeding is ingeschakeld voor het onderhoud en doorontwikkeling van het interne systeem van BNS Data Logistics. Voor aanvang van de werkzaamheden hebben we een onderzoek gedaan naar het functioneren van de automatiseringsoplossingen die in gebruik zijn binnen het bedrijf.

Naar aanleiding van het onderzoek is door BNS Data Logistics besloten om de systemen te vernieuwen en tegelijk uit te breiden. Xseeding is ingezet als leidende partij in dit project, dat ruim een jaar in beslag nam. De verschillende deelsystemen, waaronder warehousemanagement, logistiek, orderacceptatie, productbeheer en rapportage worden gebundeld in één nieuw totaalsysteem. Met het systeem worden dagelijks duizenden pakketten verzonden naar consumenten door heel Europa. Het systeem is geheel op maat gemaakt en wordt momenteel door 2 programmeurs onderhouden en doorontwikkeld.

Na de eerste fase van dit project zijn er tal van aanverwante applicaties ontwikkeld die de business van BNS Data Logistics ondersteunen. Zo speelt Xseeding een ondersteunende rol bij onder meer de ontwikkeling van een mobiele monteurs app, waarmee monteurs op een eenvoudige manier realtime over order- en voorraadinformatie kunnen beschikken.

 

Trefwoorden: PHP, MySQL, ExtJS, consultancy, logistiek, warehousemanagement, maatwerk, onderhoudscontract, projectleiding

 

Meer informatie: www.bns.nl

Wat vindt de klant?

Elroy Kamphuis

IT Manager at BNS data Logistics

Al sinds 2007 is BNS Data Logistics klant van Xseeding, voor het onderhoud en de doorontwikkeling van het interne systeem van BNS Data Logistics. Elroy Kamphuis, IT manager van BNS Data Logistics, is erg tevreden over de samenwerking met Xseeding.

“Xseeding komt de gemaakte afspraken altijd na. Ze zitten er bovenop en zijn erg accuraat. Ze denken nooit: “Het komt wel”. Xseeding is daarmee erg betrouwbaar.”

“Ook denkt Xseeding echt mee met vraagstukken. Ze geven ongevraagd advies waar we vaak wel wat mee kunnen. Roel komt ook langs op locatie als dat nodig is, zodat we dingen weer af kunnen stemmen. Al met al ben ik erg tevreden en hebben we een prettige samenwerking met Xseeding."