E-commerce

Gezondheid aan huis

Gezondheid aan huis

Xseeding heeft in opdracht van Gezondheid aan huis de gehele website van ASP classic naar PHP 5 gemigreerd. Dit hield niet alleen een wijziging van programmeertaal in, maar tevens werd de oude MS Access database vervangen door een MySQL database.

Vervolgens heeft Xseeding na de realisatie daarvan de belangrijkste interne bedrijfsprocessen geautomatiseerd. Hierbij moet u denken aan een voorraadsysteem en een koppeling met TNT Post Pakketdienst.
 

Voor de realisatie van het voorraadsysteem wordt gebruik gemaakt van het systeem voor Europese artikelnummering (EAN). Elk product dat wordt verkocht in de EU heeft in principe een uniek zgn. EAN-nummer. Meestal is deze als barcode op de verpakking geplaatst. De EAN-nummers van het gehele productassortiment zijn opgeslagen zodat de producten met 1 scan bekend zijn en kunnen worden ingeboekt.
 

Daarnaast is de koppeling met TNT Post geautomatiseerd, waardoor de labels direct kunnen worden geprint. De zendingen worden vervolgens automatisch voorgemeld bij TNT, waardoor er geen onnodige extra handelingen nodig zijn.

 

Meer informatie: www.gezondheidaanhuis.nl

Trefwoorden: Migratie, onderhoud, koppeling TNT, levering handscanner, labelprinter, voorraadsysteem, logistiek, PHP, MySQL, JavaScript, SOAP, CSV-koppeling, betaalsysteem, iDeal, PayPal

Wat vindt de klant?

Michiel Roeleveld


In 2006 heeft Xseeding al aanpassingen doorgevoerd aan een oude webshop van Gezondheid aan huis. Dit was het startpunt van een vruchtbare samenwerking, die nog steeds - ruim 10 jaar later – voortduurt. In 2007 heeft Xseeding de huidige webshop van Gezondheid aan huis gebouwd. Michiel Roeleveld, directeur van Gezondheid aan huis, is positief over de samenwerking met Xseeding.

“Onze webshop is 100% maatwerk en dat werkt extra fijn. We hebben geen onnodige dingen in ons systeem en het is helemaal van onszelf. Doordat het maatwerk is, kunnen er specifiek voor ons verbeteringen worden doorgevoerd. Webshopland is in ontwikkeling en maatwerk past daar uitermate bij. De combinatie van deze factoren heeft ervoor gezorgd dat er automatisch een langetermijnrelatie is ontstaan.”

“Door onze jarenlange relatie kent Xseeding onze processen en kunnen zij daardoor goed met ons meedenken. Beide partijen hebben een eigen inbreng (en kennis) en dat werkt gewoon fijn. We hopen nog lang met Xseeding samen te werken.”