E-commerce

Pedroshop B.V.

Pedroshop B.V.

In samenwerking met Veconet B.V. uit Ede heeft Xseeding de volledige applicatie voor Pedroshop B.V. ontwikkeld. De onderneming Pedroshop bedient verschillende niche markten onder verschillende aansprekende namen. De bekendste zijn StellingSpecialist, GarderobeSpecialist en ArchiefkastSpecialist.

De experts van Pedroshop kunnen elk op hun vakgebied de klant adviseren bij de aanschaf van magazijn- en kantoorinrichting. Door middel van de applicatie die door ons is ontwikkeld wordt het voor de klant ook zeer eenvoudig om zelf veel voor elkaar te krijgen.

Alle webshops draaien op hetzelfde platform dat door Xseeding op maat is ontworpen en ontwikkeld. Daardoor kunnen de medewerkers de producten, teksten en bestellingen van alle shops vanuit één plek beheren. Ook de offertes worden middels hetzelfde systeem gemaakt, zodat er altijd uniformiteit is in prijs- en stijlbeleid.

Om het werk nog minder arbeidsintensief te maken heeft Pedroshop gekozen voor een directe koppeling met Exact Online. Alle bestellingen en betalingen worden op deze manier automatisch verwerkt, zodat Pedroshop zich kan bezighouden met waar hij goed in is!

Trefwoorden: PHP, CakePHP, Exact Online, multishop, e-commerce

Meer weten? Kijk op StellingSpecialist, GarderobeSpecialist of ArchiefkastSpecialist

Wat vindt de klant?

Matthijs de Raad

Directeur Pedroshop.nl B.V.

Xseeding heeft de volledige configurator van Pedroshop.nl uitgedacht. Matthijs de Raad van Pedroshop ziet de samenwerking met Xseeding als erg positief.

“Als je zoveel jaren samenwerkt word je een soort familie. We zeggen eerlijk wat we vinden en kunnen ook wat hebben van elkaar. Ik vind dat we echt een goede samenwerking hebben, die ik nog graag jaren voort wil zetten.”

“Xseeding kan uitvoeren wat je bedenkt en niets is te gek. Dat maakt ze echt goed. Ook zijn ze meedenkend in bedrijfsprocessen en noemen punten waar we soms zelf nog niet aan gedacht hadden. Samen komen we tot het beste resultaat. Daarmee is Xseeding een goede sparringpartner.”