Wat doet Xseeding?

Het is telkens weer onze uitdaging om een zo goed mogelijke oplossing te bedenken voor uw kleine en grote vraagstukken. Daarom zullen we u als klant ook met veel plezier ontvangen. Xseeding denkt met u mee over de beste oplossing in uw situatie, en stopt niet na het leveren van die oplossing.

Met onze opdrachtgevers, waaronder gerenommeerde bedrijven en partners als Connexxion, BNS Data Logistics, Gezondheid aan huis, Hoogstraten Fotografie en andere, gaan we een relatie aan waarvan het eerste project de start is. Xseeding ontwikkelt haar dienstverlening mee met de groei en de wensen van de klanten.

Wanneer koppelingen gemaakt moeten worden met externe softwarepakketten, of met bedrijven waarmee de bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers vergaand geïntegreerd moet worden, is Xseeding uw partner. We denken oplossingsgericht mee zodat we een blijvende, passende oplossing kunnen realiseren.

Een voorbeeld van maatwerk systeemintegratie is de samenwerking die Xseeding heeft met Connexxion. In opdracht van Stichting Scholierenvervoer Zeeland heeft Xseeding samen met de IT afdeling van Connexxion een exclusieve, directe koppeling ontwikkeld voor uitwisseling van data tussen de twee systemen.
Bekijk dit project

 

Omdat we al meer dan 14 jaar leverancier zijn van maatwerk webbased software hebben we uitstekende kennis in huis van de mogelijkheden voor de uitwerking van úw plannen. Wilt u de mogelijkheden van uw case eens bespreken met een expert? Neem gerust contact met ons op!