Zend Certfied Engineers (ZCE)

Xseeding werkt sinds 2007 al met ZEND PHP5 gecertificeerde programmeurs. Dit betekent dat zij behoren tot een selecte groep van ca. 900 PHP programmeurs (mei 2017) in Nederland die een inhoudelijk examen met goed gevolg hebben afgelegd. Het ZEND certificaat is een goede graadmeter voor de kwaliteit die een programmeur levert, en dus een belangrijk selectiecriterium voor veel bedrijven.

 

Na het behalen van het Zend PHP certificaat werkten binnen Xseeding 2 van de (toen) 120 gecertificeerde PHP-programmeurs. Dit heeft direct zijn vruchten afgeworpen doordat we konden gaan werken aan een aantal zeer uitdagende projecten, voor bijvoorbeeld NOS en BNS Data Logistics.

Wat houdt ZCE in?

ZCE staat voor "Zend Certified Engineer". 

In een gedegen studie worden onderwerpen zoals de 'basics' van het programmeren, maar ook onderwerpen als 'Object Oriented Programming', 'XML and Web services' en 'Security' uitgebreid bestudeerd.

Als afsluiter van deze studie wordt een examen afgelegd bij een onafhankelijk instituut, waarbij alle onderwerpen aan bod komen en getoetst worden. Op alle onderwerpen moet een voldoende worden gescoord om het certificaat te bemachtigen.

 

Waarom kiezen voor een ZCE?

Wanneer u een webgebaseerde applicatie wilt laten ontwikkelen is het verstandig om te kiezen voor iemand die gegarandeerd de juiste kennis en kunde in huis heeft om aan uw wensen te voldoen.

Een Zend Certified programmeur heeft bewezen dat hij beschikt over alle kennis om een goed werkende, goed beveiligde en geoptimaliseerde applicatie te ontwerpen en te realiseren.

Aan u de keuze...

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze Zend Certified Engineers, of over de diensten van Xseeding? Neemt u gerust contact met ons op!